Coaching

Coaching in het omschrijven en opschrijven van gevoel

*€375.- voor 5 bijeenkomsten van 2-3 uur (€75,- per keer).

Wil jij woorden vinden voor je gevoel en deze kunnen omschrijven en opschrijven? Dan is dit een geschikt coachingstraject voor jou! In vijf bijeenkomsten ga je aan de slag met het analyseren van (jouw) gevoel en ga je door verschillende oefeningen woorden vinden voor jouw gevoel. Je gaat aan de slag met verschillende associatie-, brainstorm en schrijfoefeningen om je gevoel goed te omschrijven. Gevoel is vaak niet te omschrijven in 1 woord maar heeft meer uitleg nodig. Daarbij is het wel belangrijk dat deze uitleg echt klopt bij wat jij voelt. We kennen bijvoorbeeld allemaal het gevoel ‘verdriet’. Maar mijn verdriet is niet hetzelfde als jouw verdriet. Het gaat dus niet om algemene woorden voor het gevoel maar echt om jouw gevoel.

Coaching controle over je gevoel

*€375.- voor 5 bijeenkomsten van 2-3 uur (€75,- per keer).

Heb jij het gevoel dat emoties je overvallen? dat je ineens bijvoorbeeld heel verdrietig of kwaad bent en je hier geen controle over hebt? Wil je dit weer terug krijgen en ben je bereid om naar jezelf te kijken hoe jij ervoor kan zorgen dat je je niet steeds weer verliest in je emotie? Dan is dit een geschikte coaching voor jou!

De coaching heeft 5 bijeenkomsten waarin je door verschillende reflectie oefeningen gaat omschrijven wat er gebeurde in de situaties waarin je jezelf verloor. Je gaat oefeningen doen om gericht je emoties te analyseren en te omschrijven wat voor gevoelens bij deze emoties kwamen kijken. Door deze gevoelens te analyseren kun je ze in de toekomst beter herkennen en je grenzen beter bewaken waardoor je minder snel in je emotie zal schieten.

Individuele coaching  woorden voor gevoel naar je vraag

*€75,- per keer, offerte op aanvraag, kennismaking/ oriënterend gesprek is vrijblijvend

Aantal dagdelen in overleg (2-3 uur)

Data, tijden en locatie in overleg

Heb je een vraag over je gevoel maar weet je niet goed wat je ermee kan, vraag dan een vrijblijvend kennisgesprek aan en dan kijken we samen of Woorden Voor Gevoel je kan ondersteunen.

Het is mogelijk om individueel maar ook om in een eigen groepje (vriendinnen/kennissen) coaching te krijgen om bezig te gaan met gevoel en woorden geven aan gevoel waar jij/jullie vragen over hebt. De coaching wordt individueel afgestemd wat betreft tijden, aantal keer, eventuele wensen en locatie. Neem hiervoor contact op.

*Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling binnen een week na deelname van de bijeenkomst

Wil je meer informatie? vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl


Let op! op mobiel moet je soms 2x klikken om te verzenden. Je krijgt een pop-up te zien dat het formulier verzonden is.