Coaching

Coaching in het omschrijven en uiten van gevoelens

*€99.- per keer voor een bijeenkomst van 2-3 uur.

Wil jij woorden vinden voor wat je voelt, deze gevoelens kunnen omschrijven en makkelijker kunnen uiten naar een ander? Dan is dit een geschikt coachingstraject voor jou! In (ongeveer) vijf bijeenkomsten ga je aan de slag met het analyseren van (jouw) gevoel en ga je door verschillende oefeningen letterlijk woorden vinden voor jouw gevoel. Het doel van de coaching is dat je makkelijk(er) je gevoel kunt uiten en omschrijven. We gaan aan de slag met verschillende associatie-, brainstorm- en schrijfoefeningen. Gevoel is vaak niet te omschrijven in één woord maar heeft (veel) meer uitleg nodig, hier gaan we uitgebreid bij stilstaan.

Coaching controle over je gevoelens

*€99.- per keer voor een bijeenkomst van 2-3 uur.

Heb jij het gevoel dat emoties je overvallen? dat je ineens bijvoorbeeld heel verdrietig of kwaad bent en je hier geen controle over hebt? Dat gevoelens uiten even niet lukt? Wil je dit weer terug krijgen en ben je bereid om naar jezelf te kijken hoe jij ervoor kan zorgen dat je je niet steeds weer verliest in je emotie? Dan is dit een geschikte coaching voor jou!

De coaching heeft 5 bijeenkomsten waarin je door verschillende reflectie oefeningen gaat omschrijven wat er gebeurde in de situaties waarin je jezelf verloor. Je gaat oefeningen doen om gericht je emoties te analyseren en te omschrijven wat voor gevoelens bij deze emoties (vooraf) kwamen kijken. Ook ga je gevoelens uiten en beschrijven zodat je meer vertrouwd raakt met je gevoelens. Door deze gevoelens zo te analyseren kun je ze in de toekomst beter herkennen waardoor minder snel in je emotie zal schieten.

Coaching  woorden voor gevoelens (op maat)

*€99,- per keer, offerte op aanvraag, kennismaking/ oriënterend gesprek is vrijblijvend

Aantal dagdelen in overleg (2-3 uur)

Data, tijden en locatie in overleg

Heb je een vraag over je gevoel maar weet je niet goed wat je ermee kan, vraag dan een vrijblijvend kennisgesprek aan en dan kijken we samen of Woorden Voor Gevoel je kan ondersteunen.

Het is mogelijk om individueel maar ook om in een eigen groepje (vriendinnen/kennissen) coaching te krijgen om bezig te gaan met gevoel en woorden geven aan gevoel waar jij/jullie vragen over hebt. De coaching wordt individueel afgestemd wat betreft tijden, aantal keer, eventuele wensen en locatie. Neem hiervoor contact op.

*Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling binnen een week na deelname van de bijeenkomst

Wil je meer informatie? vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl


Let op! op mobiel moet je soms 2x klikken om te verzenden. Je krijgt een pop-up te zien dat het formulier verzonden is.