Wie ben ik?

Ik ben Brechtje Stevens, coach bij Woorden voor Gevoel. Ik denk dat het goed is om af en toe echt even stil te staan bij wat je voelt. Soms heb je last van onrust of merk je dat je maar doorgaat zonder rust te nemen om te bedenken hoe het met je gaat. Ook komen we weleens in de situatie dat je iets wilt veranderen of dat je niet lekker in je vel zit maar dat je niet weet waar je moet beginnen.Je gevoelens uiten is een eerste stap om uit zo’n situatie te komen.

Met de coaching van Woorden Voor Gevoel wil ik stilstaan bij je gevoelens en wat belangrijk is voor jou (je waarden) zodat je weer even bewust bezig bent met wie jij bent en wat jij op dat moment voelt en nodig hebt.Zo kom je weer echt in contact met jezelf, kun je voor jezelf zorgen en als je dat wilt, iets veranderen.

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt om alles te zeggen wat je wilt. Met gevoelens mag alles besproken worden. Bij gevoelens is niks raar of gek. Maar wat je niet wilt vertellen, vertel je niet.Jij hebt de regie in de coaching.

Ik organiseer ook workshops met een creatieve uitwerking omdat ik denk dat wanneer je bezig bent met het uitwerken van teksten over gevoel of het maken van persoonlijke tekst over gevoelens, je hier even heel goed bij stil kan staan en je bewust bezig bent met het verwoorden van je gevoel. Zo komen jouw waarden tot leven!

Ben je benieuwd? Kijk op de andere pagina’s voor informatie over de verschillende mogelijkheden, vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@woordenvoorgevoel.nl.

Groetjes,

Brechtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *