Teamuitje

Teamuitje Woorden voor Gevoel

*Offerte op aanvraag

1 dagdeel (4 uur)

Datum, tijd en locatie in overleg.

Woorden voor Gevoel organiseert creatieve workshops waarin je met het team aan de slag gaat met het maken van teksten over jullie team. Deze teksten draaien om waar jullie voor staan als team. Uitgangsvragen zullen zijn:  Wat is jullie teamgevoel? Waar zijn jullie goed in? Wat kunnen klanten van jullie verwachten? En waar zijn jullie trots op?

Kenmerkend van dit teamuitje is dat je echt naar je eigen context en bedrijf kijkt. Het gaat niet om algemene teameigenschappen maar om wat er voor jullie werk nodig is en waar jullie kracht ligt. Door middel van een aantal oefeningen zullen er teksten gemaakt worden die jullie team goed weergeven. Door met elkaar na te denken over waar jullie goed in zijn zullen er mogelijk ook onderwerpen naar voren komen waar jullie in kunnen verbeteren of waar jullie nog beter in kunnen worden. Deze woorden/ teksten gaan jullie  creatief uitwerken op canvas, hout of inlijsten zodat ze een plekje kunnen krijgen op het werk.

Wat het leuke aan deze workshop is, is dat jullie creatief bezig zijn met het maken van mooie teksten en dat jullie tegelijk even echt stil staan bij hoe jullie samen functioneren.

Uiteraard kan er ook overlegt worden over een specifiek thema waar jullie mee bezig zijn of waar jullie je in gaan ontwikkelen.

Het is een gezellige workshop waarin je met je collega’s een dagje creatief aan de gang gaat en elkaar weer wat beter leert kennen!

Het teamuitje wordt afgestemd met de opdrachtgever en naar wens ingevuld.

Mail naar info@woordenvoorgevoel.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!

Voorbeeld houten plankjes die gemaakt zijn door een team en bij elkaar opgehangen kunnen worden:

 

Teambuilding ‘Woorden voor een succesvol team’

*Offerte op aanvraag

1 dagdeel (4 uur)

Datum, tijd en locatie in overleg

De teambuilding staat in het teken van het versterken van de samenwerking door inzicht te creëren in de kracht van het team. Door woorden te geven aan de processen die samenwerking versterken ontstaat inzicht en wordt het team bewust van hun kracht en de ontwikkelmogelijkheden die er nog zijn.

Er zal serieus en creatief gewerkt woorden aan ‘woorden voor het team’.  Deze woorden zullen op creatieve wijze met elkaar vastgelegd worden en het team gaat naar ‘huis’ met een canvas of een concept met meerdere stukken wat de samenwerking weergeeft. De teambuilding heeft een serieuzer karakter dan het teamuitje wat hierboven beschreven is.

De teambuilding wordt afgestemd in overleg met de opdrachtgever. Het doel van de teambuilding is gericht op het gevoel voor succesvol samenwerken in het team en de focus ligt niet op persoonlijk/privé gevoel.

De teambuilding kan worden afgestemd wat betreft wensen en locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een afgestemd aanbod.


* Afhanelijk van wensen en groepsgrootte. Betaling binnen een week na deelname van de teambuilding

Wil je meer informatie? vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl


Let op! op mobiel moet je soms 2x klikken om te verzenden. Je krijgt een pop-up te zien dat het formulier verzonden is.