Workshops

Er zijn verschillende workshops mogelijk zoals de creatieve workshop, workshop tekst schrijven of een workshop ingericht naar een thema van jullie feestje/ dag. Ben je op zoek naar een leuke en gezellige workshop met vriendinnen, familie of collega’s dan is de creatieve workshop iets voor jullie! In de workshop gaan jullie door verschillende associatie oefeningen teksten maken rondom (het afgesproken thema of) gevoel en dit vervolgens uitwerken naar keuze op hout, canvas, kaarten of inlijsten. Lees hieronder verder!

Creatieve workshop woorden voor gevoel

€ 39.50- 47,50 p.p. of offerte voor groepen in overleg (groepstarief)

1 dagdeel (4 uur)

In deze creatieve workshop ga je aan de slag met het maken van mooie teksten over gevoel, spreuken maken die bij jou passen en zinnen zo samenstellen dat ze helemaal kloppen voor wat jij voelt. Dit ga je doen door verschillende associatie oefeningen, stil te staan bij hoe jij je nu voelt, wat belangrijk voor jou is en alles wat er op dat moment naar boven komt aan gevoelens is goed. Gevoel mag er zijn en hoort bij jou. Vervolgens ga je kijken welke tekst je mooi zou willen uitwerken op een kaart (bijvoorbeeld voor iemand anders), op hout (om thuis op te hangen of weg te geven, of misschien heb je zoveel tekst dat je liever een mooi uitgewerkte tekst inlijst. Het kan allemaal! Deze tekst ga je uitwerken en versieren naar jouw smaak

Deze workshop is met name geschikt voor een gezellig dagje uit met een serieus tintje. Wil je met een groep vriendinnen of als bedrijfsuitje iets creatiefs doen maar ook een serieus onderdeel aanbieden dan kan een workshop creatief met woorden voor gevoel zeker iets voor jullie zijn! Tijdens de workshop zal er aandacht zijn voor de alledaagse gevoelens maar kan er ook gewerkt worden binnen een thema zoals ‘vriendschap’, ‘teamgevoel’ of ‘mooie gevoelens’.

Workshop Tekst Schrijven

*€39.50- 47,50 p.p. of offerte voor groepen in overleg (groepstarief)

1 dagdeel (4 uur)

In de workshop Tekst Schrijven ga je door middel van allerlei associatie oefeningen en schrijfoefeningen teksten maken over gevoelens en emoties. De workshop is zo opgezet dat je zelf mag bepalen wat voor tekst je gaat maken. Ga je een verhaal schrijven of wil je liever een gedicht of een spreuk maken? Dat is aan jou. Het centrale thema blijft wel gevoel en het draait om het goed verwoorden van je gevoel. Hoe schrijf je nu echt op hoe iets voor jou voelt en wat zijn woorden die erbij kloppen. Dit lijkt niet zo moeilijk maar alleen jij kan precies vertellen hoe iets voelt en daar de juiste woorden voor vinden. Als je de tekst hebt gemaakt dan krijg je ook nog de tijd om deze mooi uit te schrijven en in te lijsten. De lijst en de tekst mag je natuurlijk ook nog versieren naar smaak.

De workshop kan aangepast worden naar wensen vanuit de groep, dit gaat in overleg en de workshop wordt gegeven aan minimaal 3 deelnemers.


* Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling binnen bij van te voren of bij aanvang van de workshop.

Wil je meer informatie? vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl


Let op! op mobiel moet je soms 2x klikken om te verzenden. Je krijgt een pop-up te zien dat het formulier verzonden is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *