Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen (VPOO)

Uurtarief €99,- (exclusief BTW)

Sinds 2018 ben ik Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen. Hiermee wil ik een bijdrage leveren aan het creëren van een respectvolle en veilige werkomgeving binnen bedrijven waarbij iemand in vertrouwen zijn verhaal kan doen zonder dat daar consequenties aan zitten. In gesprek met mij mag alles gezegd en gevoeld worden.

Ik vind het belangrijk dat werknemers bij een onafhankelijk persoon terecht kunnen om gehoord te worden. Ik kan in gesprek helpen met het structureren van de situatie en de gevoelens die hierbij naar boven komen waarbij ik een neutrale, niet oordelende positie (naar beide partijen) binnen mijn rol belangrijk vind. Door met elkaar in gesprek te gaan en de situatie te analyseren kan iemand beter voor zichzelf zorgen en afwegingen maken zonder dat de emotie de (enige) beslissende factor is.

Ik heb ervaring opgedaan binnen een grote zorginstelling als intern VPOO en het certificaat ‘Basisopleiding Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen’ behaald bij Van Oss en Partners. Ik sta ingeschreven bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV)

Meer informatie of overleggen over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@woordenvoorgevoel.nl of neem telefonisch contact op via 06-55174793

Groetjes, Brechtje Stevens