Coachsessies

 • Voor wie? Iedereen die bewust in het leven wil staan, het lastig vindt om woorden te vinden voor gevoelens, gevoelens niet altijd begrijpt en meer rust wil creëren in zijn/ haar gevoel en/of emoties
 • Duur coaching? 5 bijeenkomsten van 1,5 uur
 • Minimaal aantal deelnemers? Individueel, eventueel met 2 personen
 • Waar? Amersfoort of op eigen locatie
 • Wanneer? in overleg
 • Kosten? €950,- p.p.*, hierna extra sessies €100,- per sessie.

*Prijzen zijn inclusief 21% BTW en reiskosten.

De coaching van Woorden voor Gevoel draait om het begrijpen van gevoelens en je emoties. Dit doen we op verschillende manieren en we kijken wat passend is bij jou. Soms snap je niet waarom je niet lekker in je vel zit of je regelmatig rot voelt. Om te begrijpen waarom dit is kan je je gevoel onderzoeken.  Achter gevoel zit een waarde, iets wat jij belangrijk vindt. Door hier naar te kijken kan je je gevoelens soms in een ander perspectief zien, wat rust kan creëren in je emoties en gevoelens. Dit zal het eerste uitgangspunt zijn bij de coachsessies. Want wanneer je zelf niet weet wat je voelt, hoe kan je er dan iets mee doen als je dat zou willen?

Over je gevoelens praten kan lastig zijn, door verschillende manieren je gevoel te onderzoeken vind je een manier hoe jij je gevoelens kan uitleggen. Wanneer het niet goed lukt om bij je gevoel te komen kan dat op verschillende manieren in de weg zitten. In deze coachsessies gaan wij jouw gevoel bespreken zodat je, in een veilig gesprek zonder oordelen, kan zoeken naar de woorden die passen bij jouw gevoel. De coachsessies zullen dan ook een coachend karakter hebben.

De coaching worden afgestemd op de vraag die jij hebt, de eerste kennismaking zal daar over gaan en is gratis. Samen kijken we of ik jou kan ondersteunen bij je vraag.  Vervolgens gaan we in (minimaal) 5 bijeenkomsten onderzoeken hoe jij bij je gevoelens kan komen en gaan we kijken naar hoe we een antwoord kunnen vinden op je vraag. De sessies werken toe naar een manier om zelf, thuis, wanneer jij wilt, stil te kunnen staan bij je gevoelens en daar een uiting aan te geven die bij jou past.

Wil je meer informatie? vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha


  Let op! op mobiel moet je soms 2x klikken om te verzenden. Je krijgt een pop-up te zien dat het formulier verzonden is. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.