Creatieve workshop

Gevoelens en Waarden Onderzoeken & Creatief Vormgeven

 • Voor wie? Voor een vriendinnenuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest! Voor iedereen die stil wil staan bij zijn/haar gevoelens en het leuk vindt om een creatieve workshop te volgen
 • Duur workshop? 3- 4 uur (dagdeel)
 • Minimaal aantal deelnemers? minimaal 2, maximaal 15
 • Waar? op eigen locatie of tot max. 4 personen in Amersfoort
 • Wanneer? i.p. op maandag, vrijdag & weekend, avonden ook mogelijk.
 • Kosten? van €37,- tot €62,- p.p.*

* Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

De creatieve workshop is een combinatie van een stukje mindfulness (wat voor emoties en gevoelens ervaar je vandaag?) en een creatieve gezellige workshop. De workshop is heel erg geschikt voor vriendinnenuitjes, familie-uitjes of een (iets serieuzer) vrijgezellenfeestje.

Achter elk gevoel zit een waarde die voor jou belangrijk is! In de creatieve workshop ga je op zoek naar deze waarden en ga je deze vervolgens creatief uitwerken.

Dit waardevolle resultaat gaat uiteraard mee naar huis.

Je gaat verschillende oefeningen doen waarbij je stilstaat bij emoties die iedereen kent. Je gaat je gevoelens vervolgens koppelen aan een emotie. Door deze oefeningen ben je serieus bezig met wat je nu precies voelt en waarom je dat voelt. Vervolgens ga je ook beschrijven wat belangrijke waarden voor jou zijn. Deze waarden zijn waardevol om te weten. Want ook gevoelens die veel energie kosten komen uit een positieve waarde. Om jouw waarden, gevoelens en wensen vast te leggen, ga je een creatieve uitwerking maken van jouw tekst. Vervolgens ga je op zoek naar het materiaal dat bij jouw gevoel past: de kleuren, bijpassende versiering en de manier waarop jij de tekst die je hebt gemaakt wilt tonen. In de workshop heb jij de regie over wat je gaat uitwerken en wat je wilt vertellen.

Een mooie en bijzondere workshop voor een vriendinnenuitje, maar ook voor een familie- uitje of familiedag of een ander gezelschap waarin vertrouwelijkheid belangrijk is.

Deze workshop is voor vriendinnen, met familieleden of andere groepen, waarbij het vertrouwd zijn met elkaar belangrijk is.

De workshop kan aangepast worden naar wensen vanuit de groep, dit gaat in overleg en de workshop wordt gegeven aan minimaal 2 deelnemers.

Wil je meer informatie? vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha


  Let op! op mobiel moet je soms 2x klikken om te verzenden. Je krijgt een pop-up te zien dat het formulier verzonden is. 

  2 gedachten over “Creatieve workshop

  1. Gemma Custers Beantwoorden

   Ik heb gistermiddag een hele leuke workshop gehad. Emotioneel en gezellig. Veel geleerd over mezelf en mijn schoonzussen. En mijn gevoelens creatief kunnen verwerken.

  2. José Beantwoorden

   Gistermiddag workshop bij Brechtje gehad. Ik had de workshop gewonnen en had geen idee wat we konden verwachten.Brechtje laat iedereen in zijn waarde en respecteert ieders grenzen. Ze gebruikt prachtige natuurfoto’s van haar vader om gevoelens te visualiseren. Vervolgens creatief aan de gang met een leuk resultaat. Brechtje, dank je wel voor deze mooie prijs!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.