Workshop Gevoelens en Waarden Onderzoeken & Creatief Vormgeven

 • Voor wie? Iedereen die stil wil staan bij zijn/haar gevoelens en het leuk vindt om een afwisselend workshop te volgen
 • Duur workshop? 3- 4 uur (dagdeel)
 • Minimaal aantal deelnemers? minimaal 2, maximaal 8
 • Waar? op eigen locatie of tot max. 4 personen in Amersfoort
 • Wanneer? i.p. op maandag & weekend, avonden ook mogelijk.
 • Kosten? van €35,- tot €49,50,- p.p.*

* Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Creatief vormgeven van gevoelens

Wil jij ook onderzoeken wat je nu echt voelt en wat jouw waarden zijn waarom jij je zo voelt? Achter elk gevoel zit iets waar jij voor staat! In de creatieve workshop ga je hier naar op zoek en ga je deze waarde creatief vormgeven!

In de workshop ga je dus zowel creatief aan de slag als stilstaan bij je gevoelens. Van die gevoelens maak je een uitwerking op hout. Dit waardevolle resultaat gaat uiteraard mee naar huis.

Wat voel je eigenlijk op dit moment? Je gaat verschillende oefeningen doen waarbij je stilstaat bij emoties die iedereen kent. Je gaat je gevoelens vervolgens koppelen aan een emotie. Door deze oefeningen ben je serieus bezig met hoe het nu met je gaat. Door dit met elkaar te bespreken, ga je ook beschrijven wat belangrijke waarden voor jou zijn. Door dit te toen ga je omschrijven wat je wens zou zijn voor jezelf. Om jouw waarden, gevoelens en wensen vast te leggen, ga je een creatieve uitwerking maken van jouw tekst. Vervolgens ga je op zoek naar het materiaal dat bij jouw gevoel past: de kleuren, bijpassende versiering en de manier waarop jij de tekst die je hebt gemaakt wilt tonen. In de workshop heb jij de regie over wat je gaat uitwerken en hoe je dat wilt doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie en bijzondere workshop voor een vriendinnendag, maar ook voor een familiedag of een ander gezelschap waarin vertrouwelijkheid belangrijk is.

Deze workshop is voor vriendinnen, met familieleden of andere groepen, waarbij het vertrouwd zijn met elkaar belangrijk is.

De workshop kan aangepast worden naar wensen vanuit de groep, dit gaat in overleg en de workshop wordt gegeven aan minimaal 2 deelnemers.

 


* Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Wil je meer informatie? vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha


  Let op! op mobiel moet je soms 2x klikken om te verzenden. Je krijgt een pop-up te zien dat het formulier verzonden is. 

  2 gedachten over “Workshop

  1. Gemma Custers Beantwoorden

   Ik heb gistermiddag een hele leuke workshop gehad. Emotioneel en gezellig. Veel geleerd over mezelf en mijn schoonzussen. En mijn gevoelens creatief kunnen verwerken.

  2. José Beantwoorden

   Gistermiddag workshop bij Brechtje gehad. Ik had de workshop gewonnen en had geen idee wat we konden verwachten.Brechtje laat iedereen in zijn waarde en respecteert ieders grenzen. Ze gebruikt prachtige natuurfoto’s van haar vader om gevoelens te visualiseren. Vervolgens creatief aan de gang met een leuk resultaat. Brechtje, dank je wel voor deze mooie prijs!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.