Even voorstellen

Ik ben Brechtje Stevens, eigenaresse van Woorden voor Gevoel. Ik heb veel ervaring met het trainen, coachen en begeleiden in het onderzoeken en begrijpen van gevoelens. Bij zorgprofessionals gaat het (ook) vaak over het professioneel omgaan met (eigen) gevoelens. In mijn workshops gaat het met name over waarden en de gevoelens die daarmee samen hangen.

Ik ben mijn eigen bedrijf gestart omdat ik veel voldoening haal uit het begeleiden van reflecteren op gevoelens en waarden en ik vind dat daar meer tijd en aandacht voor genomen mag worden. Ik denk dat het een grote meerwaarde heeft om bewust te voelen hoe je in elkaar zit. Jezelf beter leren kennen kan je zoveel rust geven. Het heeft een positieve uitwerking privé maar zeker ook in de professionele samenwerking met anderen.

Het samen uitwerken van (reflectie)oefeningen en met elkaar in gesprek gaan over gevoelens, zonder te oordelen of er een label aan te hangen, is bevrijdend en inspirerend!

Met de trainingen van Woorden voor Gevoel wil ik stilstaan bij jouw gevoelens en wat belangrijk is voor jou (je waarden) zodat je bewust bezig bent met wie jij bent en wat jij op dat moment nodig hebt. Zo kom je weer echt in contact met jezelf, zorg je ervoor dat je begrijpt waar je gevoel vandaan komt en kan je voor jezelf zorgen.

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt om alles te zeggen wat je wilt. Met gevoelens mag alles besproken worden. Bij gevoelens is niks raar of gek. Wat je niet wilt vertellen, vertel je niet.

Ik geef individuele begeleiding maar daarnaast organiseer ik ook creatieve workshops en trainingen voor professionals in de zorg. De creatieve workshop is een laagdrempelige en leuke manier om even stil te staan bij jouw gevoelens van dat moment zonder het zwaar te maken. Het is met name geschikt voor vriendinnen, zussen of collega’s die elkaar al goed kennen. Het creatief uitwerken van een tekst over jou en jouw waarden, op een luchtige manier, is een fijne manier om bewust in het hier en nu te zijn. Het is een mooie combinatie van voelen en een uiting van je eigen creativiteit die iedereen in zich heeft! Je bent zo bewust bezig met het verwoorden en voelen van je waarden dat ze bijna vanzelf tot leven komen!

De trainingen voor professionals in de zorg zijn met name bedoeld voor zorgprofessionals die collega’s of studenten willen begeleiden in zelfreflectie of intervisiebijeenkomsten met elkaar willen organiseren.

Ben je benieuwd? Kijk op de andere pagina’s voor informatie over de verschillende mogelijkheden, vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@woordenvoorgevoel.nl.

Vriendelijke groet,

Brechtje

CV

Opleidingen

2019- 2020  HBO Coaching NCOI

2018  Basisopleiding vertrouwenspersoon VPOO

2012 – 2015  Master Klinische Gezondheidswetenschappen

2012  Didactiekopleiding Bureau Talent

1999 – 2003  Bachelor Verpleegkunde, Hogeschool Utrecht

Werkervaring

2017- heden  Eigenaar van Woorden Voor Gevoel

2022- heden  auteur en ontwikkelaar onderwijs zorgopleidingen

2020- heden  Teammanager zorg Beweging 3.0

2020- heden   Afstudeerbegeleider HBO-V

2018- 2020  Vertrouwenspersoon UMC Utrecht

2016- 2020  Senior opleider, UMC Utrecht Academie

2010 – 2016  Hogeschooldocent bachelor Verpleegkunde, HU

2003 – 2010  Seniorverpleegkundige , Universitair Medisch Centrum Utrecht

Ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.