Wie ben ik?

Ik ben Brechtje Stevens, coach bij Woorden voor Gevoel. Ik heb veel ervaring met het coachen en begeleiden van mensen in het onderzoeken en begrijpen van gevoelens.

Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik plezier en voldoening haal uit het samen reflecteren op gevoelens en waarden. Ik denk dat het een grote meerwaarde heeft om bewust te voelen van hoe je in elkaar zit. Jezelf beter leren kennen kan je zoveel rust geven dat dit een positieve uitwerking heeft in privé maar zeker ook in de professionele samenwerking met anderen.

Het samen uitwerken van (reflectie)oefeningen en met elkaar in gesprek gaan over gevoelens, zonder te oordelen of er een label aan te hangen, is bevrijdend en inspirerend!

Met de coaching van Woorden voor Gevoel wil ik stilstaan bij jouw gevoelens en wat belangrijk is voor jou (je waarden) zodat je bewust bezig bent met wie jij bent en wat jij op dat moment nodig hebt. Zo kom je weer echt in contact met jezelf, zorg je ervoor dat je begrijpt waar je gevoel vandaan komt en kan je voor jezelf zorgen.

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt om alles te zeggen wat je wilt. Met gevoelens mag alles besproken worden. Bij gevoelens is niks raar of gek. Wat je niet wilt vertellen, vertel je niet. Jij hebt de regie in de coaching.

Ik geef individuele coaching maar daarnaast organiseer ik ook creatieve workshops en trainingen voor professionals. De creatieve workshop is een laagdrempelige en leuke manier om even stil te staan bij jouw gevoelens van dat moment zonder het zwaar te maken. Het is met name geschikt voor vriendinnen, zussen of collega’s die elkaar al goed kennen. Het creatief uitwerken van een tekst over jou en jouw waarden, op een luchtige manier, is een fijne manier om bewust in het hier en nu te zijn. Het is een mooie combinatie van voelen en een uiting van je eigen creativiteit die iedereen in zich heeft! Je bent zo bewust bezig met het verwoorden en voelen van je waarden dat ze bijna vanzelf tot leven komen!

De trainingen voor professionals zijn met name bedoeld voor mensen die anderen willen begeleiden in zelfreflectie of intervisiebijeenkomsten met elkaar willen organiseren. Hiervoor is het handig dat je al eerder met zelfreflectie en intervisie in aanraking bent geweest.

Ben je benieuwd? Kijk op de andere pagina’s voor informatie over de verschillende mogelijkheden, vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@woordenvoorgevoel.nl.

Groetjes,

Brechtje

CV

Opleidingen

2019- 2020     HBO Coaching NCOI
2018               Basisopleiding vertrouwenspersoon VPOO
2012 – 2015    Master Klinische Gezondheidswetenschappen
2012               Didactiekopleiding Bureau Talent
1999 – 2003    Bachelor Verpleegkunde, Hogeschool Utrecht

Werkervaring

2020- heden   Teammanager zorg Beweging 3.0
2020- heden   Afstudeerbegeleiding HBO-V
2017- heden   Eigenaar van Woorden Voor Gevoel
2018- 2020     Vertrouwenspersoon UMC Utrecht
2016- 2020     Senior opleider, UMC Utrecht Academie
2010 – 2016    Hogeschooldocent bachelor Verpleegkunde, HU
2003 – 2010    Seniorverpleegkundige , Universitair Medisch Centrum Utrecht

Ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.