Laatste workshops van 2018!

Er zijn nog twee workshops die ik dit najaar nog organiseer en wat prijs betreft erg aantrekkelijk zijn als je een keer wilt meemaken met wat Woorden voor Gevoel te bieden heeft!

Met Woorden Voor Gevoel wil ik gevoelens met elkaar bespreekbaar maken die vaak herkenbaar zijn en we voelen maar we niet altijd uitspreken of kenbaar maken. Vaak voelen we van alles maar gaan we gewoon door. We hebben het gevoel dat dit “erbij hoort” of “het gewoon zo is” waardoor je niet lekker in je vel zit of misschien zelfs geen rust meer voelt in je lijf.
Wanneer je deze gevoelens gaat analyseren kun je hier mogelijk meer mee doen of beter accepteren en ze een plek geven.

Zaterdag 24 november, Kennismakingsworkshop in Amersfoort van 09.30- 13.00 uur voor maar €35,- p.p.!

Deze workshop draait om het omschrijven van gevoelens, het kunnen plaatsen waarom je je soms voelt zoals jij je voelt en zal aandacht hebben voor gevoelens die energie kosten maar ook om gevoelens die je juist energie geven. Het beloofd een inspirerende maar zeker ook een gezellige bijeenkomst te worden waarbij het belangrijk is dat jij bepaald wat je wilt delen en hoeveel je wilt vertellen. Het heeft een ongedwongen karakter waarbij je kennis maakt met verschillende manieren hoe je je gevoel kunt omschrijven en opschrijven zodat je er iets mee kunt doen als je dat zou willen beïnvloeden.

Vrijdag 14 december, Kerstworkshop in Amersfoort van 13.00- 17.00 uur voor maar €42.50 p.p!

Kerst draait om gezelligheid, knusse gevoelens, warmte, glitters, waarden en lichtjes. In deze workshop zullen deze elementen zeker aan bod komen. Maar er kunnen ook gevoelens bij kerst naar boven komen die moeilijker zijn en soms confronterend, juist tijdens deze dagen. Ook voor deze gevoelens is er ruimte in de workshop. Gevoel mag er zijn, maakt niet uit wanneer en hoe, het hoort bij je dus ook in deze workshop mag dat allemaal. Deze workshop zal ook een creatief karakter hebben.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een workshop? stuur dan een mailtje terug naar info@woordenvoorgevoel.nl.

Ben je geïnteresseerd in een workshop maar is Amersfoort net even te ver weg? ik kan naar jou toekomen, dat is geen enkel probleem! Voor deze workshops gelden dan dezelfde prijzen, ik kom langs voor 3 of meer personen, data natuurlijk in overleg!

Brechtje Stevens

Woorden Voor Gevoel
info@woordenvoorgevoel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.