Workshops de komende maanden

8 juni, 20 juli en 27 september: creatieve workshop

In deze creatieve workshop ga je aan de slag met het maken van mooie teksten over gevoel, spreuken maken die bij jou passen en zinnen zo samenstellen dat ze helemaal kloppen voor wat jij voelt. Dit ga je doen door verschillende associatie oefeningen, stil te staan bij hoe jij je nu voelt, wat belangrijk voor jou is en alles wat er op dat moment naar boven komt aan gevoelens is goed. Gevoel mag er zijn en hoort bij jou. Vervolgens ga je kijken welke tekst je mooi zou willen uitwerken op een kaart (bijvoorbeeld voor iemand anders), op hout (om thuis op te hangen of weg te geven, of misschien heb je zoveel tekst dat je liever een mooi uitgewerkte tekst inlijst. Het kan allemaal! Deze tekst ga je uitwerken en versieren naar jouw smaak.

Kosten: €42.50 p.p. inclusief materiaal, goodiebag en 21% BTW.

Locatie: Amersfoort

Opgeven: mail naar info@woordenvoorgevoel.nl

26 juli en 17 augustus Zomerworkshops

In de zomerworkshop gaan we de natuur in om stil te staan bij ons gevoel. Door verschillende oefeningen gaan we de omgeving bekijken, even helemaal tot rust komen en de omgeving tot in detail zien. Door te kijken en even helemaal op te gaan in de omgeving kun je je gedachtestroom in eerste instantie laten stromen om vervolgens even naast je neer te leggen en dan even helemaal in het hier en nu zijn. We gaan wandelen, maar ook rustig ergens zitten om woorden te vinden voor wat je voelt en wat je ziet. Associatie oefeningen en laagdrempelige mindfulness oefeningen zullen aan bod komen.

Kosten: €35,- p.p.inclusief drinken, goodiebag en 21% BTW

Locatie: 26 juli Bloemendaal aan zee, 17 augustus De Biesbosch, Dordrecht.

Opgeven: mail naar info@woordenvoorgevoel.nl

2 augustus en 19 oktober: workshop tekst schrijven

In de workshop Tekst Schrijven ga je door middel van allerlei associatie oefeningen en schrijfoefeningen teksten maken over gevoelens en emoties. De workshop is zo opgezet dat je zelf mag bepalen wat voor tekst je gaat maken. Ga je een verhaal schrijven of wil je liever een gedicht of een spreuk maken? Dat is aan jou. Het centrale thema blijft wel gevoel en het draait om het goed verwoorden van je gevoel. Hoe schrijf je nu echt op hoe iets voor jou voelt en wat zijn woorden die erbij kloppen. Dit lijkt niet zo moeilijk maar alleen jij kan precies vertellen hoe iets voelt en daar de juiste woorden voor vinden. Als je de tekst hebt gemaakt dan krijg je ook nog de tijd om deze mooi uit te schrijven en in te lijsten. De lijst en de tekst mag je natuurlijk ook nog versieren naar smaak.

Kosten: €42,50 p.p. inclusief materiaal, goodiebag en 21% BTW.

Locatie: Amersfoort

Opgeven: stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl

5 oktober: Kennismakingsworkshop

In de kennismakingsworkshop ga je kennismaken met allerlei onderdelen van de verschillende workshops die aangeboden worden bij Woorden voor Gevoel. Je gaat associatieoefeningen doen, tekst schrijven over gevoelens en gezellig creatief aan de slag om dit uit te werken. De oefeningen zijn laagdrempelig en het is vooral een leuke en inspirerende workshop om even stil te staan bij je gevoel en hier even aan de slag te gaan om woorden te geven aan je gevoel

Kosten: €37,50 p.p. inclusief materiaal, goodiebag en 21% BTW

Locatie: Amersfoort

Opgeven: stuur een mail naar info@woordenvoorgevoel.nl

Vriendelijke groet,

Brechtje Stevens

Woorden Voor Gevoel
info@woordenvoorgevoel.nl
woordenvoorgevoel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.